Эрүүл бас амтлаг, тэжээллэг өглөөний цай бэлтгэх жоруудыг хүргэж байна.
CHIA PUDDING
Орц:
¼ аяга чиа үр
1½ аяга бүйлсний сүү, эсвэл кокосын сүү
1 халбага агч модны сироп
¼ халбага шанцай
давс
½ халбага нимбэгний шүүс эсвэл жүржийн шүүс, заавал биш
улирлын чанартай жимс эсвэл самар
Хийх арга:
Том саванд чиа үр, сүү, агч модны сироп, шанцай, давс, нимбэгний шүүс зэргийг хольж хутгана.
30 минутын дараа эдгээрийг сайтар хольж хутгана. Чиа үрийг томортол 6 цаг орчим байлгана. Хэрэв энэ нь хэтэрхий өтгөрч байвал зэрэг сүү нэмж хутгана.
Үүний дараа бэлэн болсон Chia Pudding дээрээ хүссэн жимс, самараа хийж идэж болно.
НЭРСТЭЙ МАФФИН
Орц:
- 1½ аяга улаан буудайн гурил
- 1 халбага baking powder
- ½ халбага шанцай
- ½ халбага давс
- 1 аяга чихэргүй бүйлсний сүү
- ¼ аяга чидун жимсний тос
- 2 том өндөг
- ½ аяга сахар
- 1 халбага ванилийн ханд
- 1 халбага нимбэгний тос, заавал биш
- 1 ¼ аяга нэрс
Хийх арга:
Шарах шүүгээгээ 400 ° F хүртэл халаана. Зуурмагаа бэлтгэж дууссаны дараа 17 минутын турш жигнэнэ
Дунд зэргийн саванд гурил, хөөлгөгч, шанцай, давсыг холино.
Том саванд бүйлсний сүү, чидун жимсний тос, өндөг, элсэн чихэр, ванилийн ханд, нимбэгний тос зэргийг холино.
БРЮСЕЛЬ САЛАТ БА АВАКОДАТАЙ ШАРСАН ТАЛХ
Орц:
- ½ чидун жимсний тос
- 1 халбага нимбэгний шүүс
- 1 халбага жүржийн шүүс
- ½ Дижон гич халбага
- ½ сармис
- 2 аяга буталсан Брюссел
- ¼ аяга ногоон сонгино
- 2 халбага хатаасан цангис
- 2 халбага самар
- 4 зүсмэл талх, шарсан талх
- 1 боловсорч гүйцсэн авокадо
- Далайн давс ба хар перец
Хийх арга
Дунд зэргийн аяганд чидун жимсний тос, нимбэгний шүүс, жүржийн жүүс, Дижон гич, сармис, давс, перец зэргийг холино. Жижиглэсэн Брюсселийг нэмнэ. 10 минут байлгаад цангис, нарсны самар нэмээд холино.
Халбага ашиглан авокадог хясаанаас гаргаж, шарсан талханд түрхэнэ. Брюсселийн салаттаа талхан дээрээ түрхэнэ.
PANZANELLA
ОРЦ: улаан лооль, шош, талх, лаврын навч, өндөг
ЭРҮҮЛ ногоон СМҮҮТИ
- Хөлдөөсөн гадил жимсний найрлага нь өтгөн болгодог. Дээрээс нь бага зэрэг чихэрлэг, кали ихээр нэмдэг.
- Бууцай энэ смүүтид өнгө сайтай, тэжээллэг чанарыг өгдөг.
- Шинэ гаа нь хөнгөн, шинэхэн амтыг өгдөг.
- Almond цөцгийн тос нь илүү тослог болгодог.
- Ванилийн ханд нь амтлаг байдлыг нэмдэг.
- Мөс нь үүнийг сэрүүн, сэргэг болгоно.
- Бүйлсний сүү нь гол холих найрлага болно. Бүйлсний сүү байхгүй бол овъёос, шар буурцгийн эсвэл кокосын сүү гэх мэт сүү байж болно.