Орц:
- Хар шоколад- 100 гр
- Сүү – 300 мл
- Сахар- 85 г
- Өндөгийн шар – 3ш
- Цөцгий – 300 гр
- Самар – Хүссэнээрээ
- Шоколадны үйрмэг – Хүссэнээрээ, Хийгүй ч байж болно.
Хийх арга: Эхний алхам бол самараа бутлаад жижиглэх. Харин дараа нь шоколадаа, сүүтэй савандаа хийгээд дунд зэргийн гал дээр тавиад шоколад бүрэн уустал байлгана. Үүнийгээ хөргөнө. Өндөгний шар болон сахараа хороонд нэмээд сайтар хутгана. Хутгаж байхдаа дээрээс нь шоколадтай сүүгээ нарийхан гоожуулж хийнэ. Бэлэн болсны дараа гал дээр буцааж тавина. Бага зэрэг өтгөртөл нь гал дээр байлгаарай.Сайтар хутгахаа мартаж болохгүй. Мөн зуурмагаа огт буцалгаж болохгүй гэдгийг анхаар Үүний дараа сүүтэй саваа мөстэй хүйтэн усан дээр бариад хөргөнө. Хүйтэн цөцгийгөө миксердээд кремээ бэлдэнэ. Дараа нь хөрсөн сүүн дээрээ зуурмаг болон самар, шоколадны үйрмэг хийгээрэй. Бэлдмэлийг сав болон хэвэнд хийгээд гялгар уутаар бүтээгээд хөлдөөгчинд дөрвөн цаг байлгана.